Žena je čula DEČIJI glas u kući i osetila jeziv SMRAD: Ponavljao je jednu reč, izbezumila se od straha! (FOTO)

0

Mnoog ljudi na svijetu vjeruje u zagrobni život i postojanje duhova a mi vam danas donosimo priču iz Kentakija u kojem živi žena koja je za podkast Najukletiji ispričala  kako ima u kući duha ili više njih a pošto je situacija postajala gora iz dana u dan odlučila je da potraži pomoć.

Ona je ispričala kako je iz prazne sobe svaku noć budio dječiji glasić koji bi joj govorio Zdravo a ona i muž nisu imali djece. I njen baštovan je čuo dječiji smijeh u kući i pitao je koliko djece ima a ona mu je odgovorila da još uvijek nema nijedno što je njega začudilo. Ova žena j ispričala kako su se stvari dodatno pogoršale kada je njen muž bio poslovno odsutan nekoliko mjeseci i ona je tada čula i kako neko udara po zidovima i hoda po kući a predmeti su sami padali sa polica.

I njen pas je osjetio prisustvo nečega pa je prestao da jede i ne odvaja se od vrata njene spavaće sobe i stalno je prati. Pored svih ovih zvukova koje čuje žena je rekla i da se iz njenog kupatila širi povremeno nepodnošljiv smrad.

Nakon što je završila sa svojom pričpm voditeljka podkasta Ivet Filding je rekla kako je jasno da su kuću zaposjeli zli demoni i kako je potrebno podhitno njenu kuću blagosloviti i to u većini slučajeva riješava problem. Preporučila joj je da ako to ipak ne pomogne potraži kvalifikovanog spiritualistu a jedan takav ima i u njihovoj lokalnoj crkvi i koji ima načina da joj pomogne. Šta vi mislite o ovome? Da li vjerujete da duhovi postoje?

Preporučujemo