MUŠKARAC ŽENI TREBA DA KUPI ROLEKS, STAN I NOVI AUTOMOBIL! Jovana Jeremić nikad iskrenije o vezama – ovakvog ona TRAŽI!

0

U Srbiji postoji veliki broj voditeljki koje profesionalno obavljaju svoj posao ali se u posljednje vriejem najviše u medijima piše o Jovani Jeremić koja svojim ponašanjem i izjavama jako često šokira javnost i izazove lavinu komentara. Međutim to njoj ni najmanje ne smeta jer ima neograničenu količinu samopouzdanja i čini se voli da pravi skandale.

Jovana je godinama radila na TV Hepi gdje je vodila jutarnji program a onda je iznenada prije godinu dana dala otkaz. Kao razlog je navela svoju kćerkicu koja je tada imala tri godine i koju je zanemarivala zbog poslovnih obaveza pa je  odlučila da uzme pauzu i odluči šta i kako dalje. Dobila je ponudu od Željka Mitrovića da voi jutarnji proigram na TV Pinku koju je i prihvatila a nedugo zatim se i razvela od svog supruga.

Postala je u jako kratkom roku poznata kao neka selebriti zvijezda i sada je njene kolege često pozivaju kao gosta u svoje emisjije u kojima ona govori o različitim temama. U Sceniranju je Jovana tako iznijela svoje mišljenje o odnosima između žena i muškaraca i rekla je da svaka žena u braku zaslužuje samo najbolje i da muškarac mora da joj obezbjedi mnogo toga posebno nakon što rodi dijete.

Jovana je izjavila  je on tada dužan da svojoj supruzi kupi stan u Beogradu, roleks i najnoviji auto. Voditeljka Ljiljana Stanišić je upitala šta da rade oni muškarci koji imaju maloe plate a Jovana je odgovorila da on mora da pokaže želju i volju da to uradi i da obezbjedi svoju ženu.

Preporučujemo