“Nikad neću zaboraviti svoju majku u zatvoru”: Mučna sećanja Nataše Miljković (FOTO)

0

Jedna od najpopularnijih i najomiljenijih voditeljki u Srbiji je Nataša Miljković koju svi znamo kao nasmijanu i pozitivnu osobu i zato je njena ispovijest kada je bila gost u emisiji kod svoje kolegice Vesne Dedić mnoge iznenadila i rastužila jer se ispostavilo da je Nataša imala poprilično teško djetinjstvo.

Njena majka je u devedesetim godinama radila u zatvoru a i otac je bio prezauzet kao novinar u Večernjim novostima. Malo je vremena provodila sa njima a oni su tada uglavnom govorili o svom poslu i pričali teške priče sa kojima su se susretali. Majka je nakon zatvora radila kao socijalna radnica u bolnici a otac bi po čitav dan bio odsutan a kada bi došao kući zatvarao se u svoju radnu sobu.

Pošto je bila jedinica uglavnom je po čitave dane bila sama a njena majka joj je bila uzor i naučila je iz njenog primjera da su žene mnogo sposobnije od muškaraca da na svojim plećima iznesu teška vremena. Tada po Natašinom mišljenju u ženama proradi nagon za preživljavanjem i zaštitom njihove djece.

U turbulentnim devedesetim kada je u Srbiji bila velika kriza njena majka je odlazila svaki vikend u Bugarsku gdje je njen otac raadio kao dopisnik ali ne zato da bi bila sa njim nego da bi odatle otputovala u Istanbul gdje bi kupovala robu na pijaci i slala u Doboj njenoj sestri da to proda u svom butiku i od toga su živjeli. Zbog toga Nataša jako cijeni svoju majku i svaki savjet koji je dobila od nje smatra zlata vrijednim.