Vesna Đogani prvi put javno o razlazu od Đoleta Đoganija: Nikada nisam ni želela da se udam za njega!

0

Jedan od poznatijih estradnih parova u Srbiji su Vesna i Đole Đogani koji su zajedno već dugi niz godina a o njihovom navodnom razlazu se dosta pisalo u medijima nakon što su se pojavile fotografije na kojima se denser nalazi sa nepoznatom ženom u društvu i sa kojom je bio jako prisan.

Goovrilo se da su se čak i ljubili u njegoovm autu a novinari su otkrili da se radi o ženi koja je njegov knjigovođa. Nakon velike prašine koja se digla ui javnosti oglasila se i Vesna i rekla kako u potpunosti vjeruje Đoletu i poznaje ženu sa kojom ga povezuju i da nije istina da imaju aferu.

Tako je tada ona stavila tačku na cijeli slučaj a Đole nije razgovarao sa novinarima na ovu temu i činilo se da je ta priča završena. Međutim Vesna je ponovo progovorila o svemu a posebnno o odnosu koji ima sa svojim partnerom a povodom promocije nove pjesme i otkrila je zašto se Đole i ona nikada nisu vjenčali i na taj način ozvaničili svoju vezu.

Otkrila je da je ona ta kojoj ne pada na pamet da ide pred matičara jer je po njenom mišljenju papir stvar koja ljude ograničava u vezi. Ljudi prave velike svadbe da bi pokazali kako su zaljubljeni i sretni pa se onda nakon nekog vremena razvode. Brak je stvarnost koja dolazi poslije svadbe i na koju treba biti spreman a naučila je da za život u zajednici brak kao institucijai komad papira uopšte nije presudan.