MUKE zabrinutog oca, kako je SAČUVATI: Ćerka Ivana Ivanovića izrasla u PRELEPU ŽENU! Pogledajte najnoviju Stašinu fotografiju

0

Poznati voditelj iz Srbije Ivan Ivanović već duži niz godina nalazi se u javnosti i ispred kamera. Od dana kada se pojavio na malim ekranima je u braku, iako voditelj ne krije toliko svoj ljubavni život. Bio je u braku sa Zoricom Trivić, te je jednom prilikom za medije otkrio da je on mišljenja da se čovjek može istinski samo jednom zaljubiti u životu.

Tako je bilo i kod Ivana Ivanovića kada je upoznao Zoricu. Iz njihovog braka na svijet je došla kćerka Staša koja je ove godine proslavila svoj 18. rođendan u februaru. Svi pišu i pričaju o tome kako je Staša zaista lijepa djevojka i atraktivna, te privlači pažnju mnogih. Staša je poznata po svom ekstravagantnom i jedinstvenom stilu i voli da eksperimentiše kada je riječ i odjevnim kombinacijama ali i izgledu generalno.

Sada na red je došlo eksperimentisanje sa frizurom, pa je odlučila da kosu skrati u stilu bob frizure. Ova frizura je njenom licu i cijelom izgledu dalo dozu zrelosti i sofisticiranosti, a odlučila je i da uradi još jednu tetovažu na svom tijelu. Veoma je aktiva na svom instagram profilu i skoro svaki dan postavlja razne fotografije. Zadnjim selfijem koji je postavila je izazvala mnoge komentare i reakcije na svoj izgled.

Na fotografiji Staša ima minimalno šminke na svom licu, a frizura joj je dodatno otvorila i naglasila lice. Mnogi komentarišu Stašu kako je od svog oca naslijedila ljubav prema sceni, a obzirom da su Zorica i Ivan odlučili svoj brak da razvedu prije nekoliko godina, Staša je ostala živjeti s majkom. Ivan je otkrio da on u potpunosti podržava svoju mezimicu u njenoj slobodi i karakteru, te da Staša zna da joj je Ivan najbolji prijatelj.