Nedostaješ mi da mi kažeš da će sve biti u redu… Danijela Dimitrovska se slomila na Instagramu, poslala tužnu poruku (FOTO)

0

Brak između poznatog TV voditelja Ognjena Amidžića i top modela Danijele Dimitrovske bio je iznenađujući i šokirajući za mnoge. Razlog tome je što skoro niko nije mogao da poveruje da su njih dvoje u vezi, a kamoli da će stupiti jednog dana u brak.

Zajedno u braku su bili 10 godina i održavali su ga bez ikakvih skandala i čuvali su ga od javnosti. U braku su dobili i sina Matiju, te su djelovali kao skladna porodica. Ognjen i Danijela su važili zaista za jedan od skladnijih bračnih parova i mnogi su im se divili. Ali, prije nekoliko mjeseci, u javnost je došla vijest da se ovaj bračni par ipak, nakon 10 godina ljubavi i života, razvodi. Ognjen i Danijela su neko vrijeme šutili o ovome i nisu se javno oglašavali.

Razišli su se mirnim putem i svako je krenuo dalje sa svojim životom. Nisu javno otkrivali razlog njihovog razvoda, te je upravo to bio razlog da svi mediji i pratitelji budu na njihovim instagram profilima redovno kako bi saznali nešto. Zbog toga, Danijela Dimitrovska je uspjela da izazove pažnju mnogih samo jednom objavom. Činjenica je da je brak jedan od stresnijih događaja koji se dese u životu ljudi, a i sama Danijela je to kroz jednu sliku potvrdila.

Objavila je fotografiju svoje prijateljice koja je, nažalost, preminula, te je napisala da joj nedostaje kako bi mogla da joj kaže da se ne brine i da će sve biti u redu. Ognjen i Danijela su ostali u korektnim odnosim najprije zbog svog sina, te se ne zna da li je Danijela loše zbog Ognjena ili zbog nečega drugog.