Može joj se! Haljina Anastasije Ražnatović sa Šijanove svadbe uznemirila duhove: Pogledajte tek šta nosi na nogama (FOTO)

0

Sin poznate pjevačice Goce Božinovski se prije nekoliko dana oženio. Mirko Šijan je stao na ludi kamen sa svojom izabranicom Bojanom Rodić. S obzirom da je sestra Bojane Rodić prije tri godine ušla u porodicu naše najveće pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Bogdana Rodić se 2019. godine udala za sina Cecinog, Veljka Ražnatovića i ubrzo nakon vjenčanja dobili su sina. Sinu su dali ime po preminulom ocu Veljka, Željku Arkanu Ražnatoviću. Danas njih troje žive u rodnom mjestu sestara Rodić u Titelu. Majka Ceca i sestra Anastasija Ražnatović koriste svaku priliku da posjete svog brata i njegovu porodicu, te da provedu vrijeme sa malim Željkom. Bojana i Mirko su napravili vjenčanje na kojem se pojavila i Anastasija Ražnatović.

Par se najprije vjenčao u crkvi, a onda su ovaj čin proslavili u jednom od obližnjih svadbenih salona. Anastasija Ražnatović je privukla dosta pažnje na sebe zbog haljine koju je nosila ovom prilikom. Na njoj se vidjelo da je zaista uživala u cijelom slavlju, a uz nju je bio i njen bratić mali Željko. Ispred luksuznog restorana u kojem je održana raskošna svadba i cijela proslava, Anastasija je pozirala za sve medije i novinare koji su došli na njihovo slavlje.

Njena ljepota je zaista dodala poseban čar ovoj odjevnoj kombinaciji. Obukla je na sebe haljinu od satena u crvenoj boji koja je na rukavima imala veliku mašnu, a uz to je dodala torbicu koja je imala animal print na sebi. Haljina je savršeno stojala na mladoj Anastasiji, te o njenoj ženstvenosti pišu svi. Na nogama je imala sandale u istom printu kao i torbica, sa crvenim detaljima koja se savršeno uklopila u sve ovo.