Poznata pjevačica Marina Perazić važila je za jednu od najljepših i najuspješnijih u periodu osamdesetih. Kada bi se čulo njeno ime i prezime, prva asocijacija koja se vezala za nju jeste njen fizički izgled, seksipil, šarm i harizma. U tom periodu je važila zaista za jednu od najuspješnijih pjevačica, a mnogim mladim nadama je upravo ona bila uzor i idol.

Bila je poznata po svojim pjesmama i glasu, ali i pored toga, njen ljubavni život je bio također ispračen od strane medija i cijele javnosti. Bila je u ljubavi sa Ivanom Feceom Firčijem, ali su se na kraju rastali zbog raznih priča i spekulacija o njihovoj vezi. Njihova veza je bila i više nego burna, ali uprkos tome, dobili su dvije predivne kćerke.

Izgleda da nisu završili baš na najljepši način, jer ni Marina i Firči nemaju lijepe riječi koje mogu uputiti na račun jedno drugog. Firči je više puta isticao kako je Marina konstantno težila i žudila za novcem te da je bila i starleta. Marina Perazić je sve šokirala kada je priznala da je trpila nasilje fizičko od strane Firčija, a pored toga je u njihovu zajedničku kuću dovodio i drugu ženu s kojom je bio.

Otkrila je da je Ivan u nekoliko vrata udario, ali ona nikada nije namjeravala da mu uzvrati. On se trudio da je na svaki način ponizi, pa je ona tu shvatila da je bolje da se ne upušta u rasprave s njim. Morala je da šuti o svemu tome najprije zbog mira u kući, a onda, kako je rekla, da bi sačuva.la svoje zube, nos i vilicu. Mnogi su ostali u šoku nakon ove njene izjave i nisu mogli da vjeruju o čemu je pjevačica skupila hrabrosti da priča. 

Preporučujemo