Dubok dekolte, pivo u ruci… Izdanje Dragane Mirković koje će vas iznenaditi, svi zumiraju ovu fotografiju

0

Naša najpoznatija pjevačica Dragana Mirković je već duži niz godina na javnoj sceni. Rijetko kada smo imali priliku da Draganu vidimo u izdanjima u kojim bi bio prisutan i alkohol. Zahvaljujući njenoj i više nego uspješnoj karijeru, svi prate svaki njen korak i danima ga prepričavaju i pišu po svim portalima.

Pandemija korona virusa koja je zadesila cijeli svijet prije dvije godine, uticalo je na razne svjetski poznate događaje. Zbog pandemije korona virusa mnogo festivals i događaja je stalo sa svojim radom. Jedan od takvih događaja je i Oktobarfest, a ove godine je ponovo oživio. Ovako velikom događaju, Dragana Mirković je odlučila da prisustvuje.

Oktobarfest se otvorio prošle sedmice u bavarskoj prestonici i mnogo ljudi iz cijelog svijeta je došlo da doživi magiju ovog događaja, i da uživa u ukusnoj hrani i piću. Dragana je uživala i mnogi nisu mogli da vjeruju koliko se pjevačica maksimalno opustila. Više puta se Dragana Mirković pojavila u javnosti u narodnoj nošnji koja se nosi u Srbiji, ali smo sada vidjeli Draganu u potpuno drugom izdanju. Sada je bila u duhu njemačke tradicije, s obzirom na Oktobarfest, a mnogi su mogli da vide koliko joj odlično stoji i ova nošnja.

Pjevačica je postavila fotogafiju na kojoj pozira u haljini koja se nosi na ovom događaju, a u ruci je držala veliku kriglu piva. Društvo joj prave njen suprug Toni i njihova kćerka Manuela koja redovno postavlja dijelove kako uživaju na festivalu. Postavila je fotografiju gdje pozira i ona u jednoj takvoj njemačkoj nošnji, a njena mladost i godine su upotpunile ovaj izgled.