Mislio da je SAHRANIO ženu, a onda je neko posle 16 dana POKUCAO na vrata: Otvorio ih je i pao u NESVEST od ŠOKA!

0

Pandemija korona virusa koja je izbila prije više od dvije godine u kineskom gradu Wuhanu i proširila se na cijelu planetu je odnijela veliki broj ljudskih života. Bolest koja je u  početku bila potpuno nova i nepoznata i pri tome i zarazna je dovela do toga da se ne vrše obdukcije kao i da se preminuli od kovida sahranjuju u metalnim sanducima bez mogućnosti da ih rodbina viid i oprosti se od njih kako dolikuje.

U takvim situacijama su se znale desiti i neke bizarne stvari poput ove o kojoj vam danas pišemo a sve se dogodilo u Indiji gdje je Mutijala Gadaja prošle godine u maju mjesecu sahranio svoju suprugu Girijame koja je preminula u bolnici u Andra Pradešu ili je bar on tako mislio. Cijela porodica se od nje oprostila sa tugom i u suzama a dva dana nakon sahrane je održan i pomen preminuloj.

Sljedećeg dana su doživjeli šok kakav niko nije mogao ni sanjati jer se Girijame pojavila na vratima porodične kuće živa i zdrava. Ona je prema pisanju indijskih medija otišla kod doktora jer je imala simptome zaraze a nakon pregleda je upućena u boilnicu jer su simptomi bili ozbiljni. Njen muž nije mogao da je posjećuje a kada je 15. maja došao u bolnicu da se raspita kako mu je žena sestre su mu rekle da se njeno stanje naglo pogoršalo i da je preminula.

U mrtvačnici je preuzeo tijelo koje je bilo zamotano i rečeno mu je da ga ne odmotava da se ne bi i on zarazio. Nakon dva dana je dobio još jednu užasnu vijest i to o smrti njegovg sina koji je imao samo 37 godina i kojeg je također pokosila korona. Kada se Girijama pojavila na vratima doma bila je jako ljuta jer je njen suprug nije pokupio iz bolnice a nije znala kroz kakvu je agoniju on prošao.

Preporučujemo