Nije zbog para Miroslave, ni ne treba mu otac koji ga ne voli: Pogledajte luksuznu vilu na obali u koju se uselio vanbračni sin MIROSLAVA ILIĆA! (FOTO)

0

Miroslav ilić je poznati pjevač narodne muzike čija karijera traje preko pola vijeka i oduvijek je važio za jednog od najvećih gospodina na estradi ali se u posljednje vrijeme taj njegov imidž nepovratno narušio i među njegovim kolegama ali i fanovima.

Naime poznato je da je njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović zajedno sa svojim sinom Devinom koji je već odrastao i ostvaren čovjek pokrenula parnicu za dokazivanje očinstva kako ona kaže samo iz razloga da njen sin zna da ima zakonitog oca. Međutim iako postoje i svjedoci i fotografije njihove veze Miroslav uporno dobija da da svoj DNK za upoređivanje i nalazi razne načine da izbjegne priznavanje očinstva mada je vjerovatno i sam svjestan da je Devin njegov sin.

Oni koji staju u odbranu pjevača smatraju da njegova porodica supruga i zakonita djeca vrše pritisak na njega da ne prizna Devona jer će to umanjiti njihovo nasljedstvo a prema onome što se zna o Devinu on novaca ima i više nego dovoljno. Po profesiji je ljekar a njegova ponosna majka Mirjana je na društvenim mrežama podijelila fotke na kojima se vidi kako izgleda lukuzna vila koju Devin posjeduje u Americi.

Na njima se može vidjeti da dom Devina Antonovića krase veliki prozori visoke prostorije i luksuzan namještaj. Inače kao Mirjanin svjedok na sudu se pojavila njena dobra prijateljica koja je upoznata sa njenom vezom sa Miroslavom, Lepa Brena koja i svaki put ugosti Mirjanu kada ova dođe u Beograd. To je i razlog zbog čega Brena i Miroslav ne razgovaraju već godinama a Brena je pokazala kako se uz prijatelja stoji i kada mu je teško.

Preporučujemo