Mirjana Antonović stigla u Beograd! Zbog Miroslava Ilića u očajnom stanju, pogledajte prve fotografije! – ŠOK, pa na šta liči.. (FOTO)

0

Miroslav Ilić je u bivšoj državi bio jedan od najpopularnijih pjevača narodne muzike i čak i oni koji nisu slušali nejgove pjesme su smatrali da se radi o najvećem gospodinu na estradnoj sceni. To su mišljenje dijelile i njegove kolege i skoro cijeli život je proveo bez skandala i neokrnjenog ugleda da bi prije nekoliko godina počela prava agonija zbog koje je izgubio puno u očima svojih obožavatelja.

Naime njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović je podigla tužbu za utvrđivanje očinstva nad njenim sinom Devinom a Miroslav na sve moguće načine izbjegava da da svoj DNK na analizu i to je i razlog zašto su ga mnogi osudili. Naime mnoog njegovih kolega ima vanbračnu djecu koja su u većini slučajeva plod ljubavi za jednu noć ali su ih oni  i priznali kao svoje, a najpoznatiji je pokojni Marinko Rokvić čiji vanbračni sin živi u Kanadi ali koji je u odličnim odnosima sa svojom braćom Nikolom i Markom.

Mirjana i Devin već decenijama žive u Americi i kako navode razlog za potvrdu očinstva nije nikakav novac ni nasljedstvo nego želja da u rodnom listu Devin ima upisano očevo ime. Suđenje se razvlači već godinama a sada je na aerodromu  u Beogradu uslikana Mirjana koja je ponovo došla u glavni grad i nije poznato da li je pitanju novo ročište ili ima neki drugi razlog za dolazak.

Ipak ono što se može primjetiti, ona je iako sređena ostavila utisak da njeno zdravstveno stanje nije najbolje što se može vidjeti na njenoj kosi koja je znatno rijeđa a mnogi to pripisuju stresu zbog cijele situacije sa Ilićem.