EVO ZAŠTO MILAN MILOŠEVIĆ VIŠE NE VODI ZADRUGU: Odlučio da otkrije istinu, objavio i sliku! (FOTO)

0

Posljednjih godina u našoj regiiji je najgledaniji format TV programa rijaliti i nije ni čudo što skoro svaka privatna televizija prikazuje bar jedan. Ipak najpopularnija od svih je Zadruga čija se peta sezona prikazuje na TV Pinku vlasnika Željka Mitrovića koji je dobro ocijenio da će takmičari koje pozove izazvati pažnju gledalaca i mnoge držati prikovane za male ekrane i noć i dan.

Radi se o ljudima koji većinom prije ulaska u Belu kuću nisu bili poznati javnosti i koji imaju jako nizak moral te su tuče, svađe i vrele akcije u krevetu skoro svakodnevni prizori a to je ono što izgleda i njaviše privlači pažnju gledalaca. Već nekoliko godina  Milan Milošević je glavni voditelj Zadruge ali je prije nekog vremena jednostavno nestao i svi su se zapitali šta se desilo sa njim.

O tome kolika je zabrinutost gledalaca za njega svjedoči i njegova objava na Instagramu u kojoj kaže da za cijeli život nije dobio toliko poruka koliko ih je stiglo u njegov inboks prošle sedmice. Zato je odlučio da se oglasi i kaže kako je zahvalan što ljudi brinu za njega te da će sljedeći dan sve objasniti.

Nakon toga je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako prima infuziju a mediji su saznali da je bolestan, odnosno da ima visoku temperaturu zbog koje nije mogao da obavlja svoj posao. Iako je u petak došao u studio na snimanje slošilo mu se i otišao je kući u Zemun odakle ne izlazi i kako kaže jedan izvor stanje mu se još nije popravilo.

Preporučujemo