Bio je sa devojkom 12 godina, a onda je video šta krije u ČIZMI: Ubrzo je saznao STRAVIČNU istinu! (VIDEO)

0

Psiholozi tvrde da su serijske ubice uiglavnom muškarci ali ima i žena koje su pravi monstrumi što pokazuje slučaj Džoane Denehi koja je ubila trojicu muškaraca i napala još dvojicu. Ova ubistva su poznata koa ona iz Piterborovog parka a snimljen je i dokumentarac u kojem se pojavljuje njen bivši momak koji je otkrio užasne detalje života sa njom.

Ona je bila osoba koja je pokušavala da kontroliše sve ljude sa kojima j dolazila u kontakt i terorizirala je svakoga. Džon Trenor je bio u vezi sa njom 12 godina a za to vrijeme je Džoana prijetila svima koji su imali bilo kakav kontakt sa njim, njegovim prijateljicama a čak su ga zvali i socijalni radnik i direktor škole u koju ide njegova kćerka jer je odlazila tamo i prijetila im.

Njih dvoje su se upoznali 1998. godine u Seint Albansu kada je ona imala samo 15 godina. Zaljubili su se i kada je ostala trudna dvije godine poslije rodila je njihovu prvu kćerku. Sa njom je živio sve do 2009. godine a kap koja je prelila čašu kada je odlučio da pokupi djecu i napusti je bila noć kada je došla kući pijana i iz unutrašnjosti čizme izvadila nož koji je zabola u pod i vrisnula kako želi nekoga da ubije.

Četiri godine nakon što je napustio pozvala ga je njena sestra i rekla kako je Džona uhapšena zbog ubistva a tijela muškaraca su pronađena u Peterborou gdje je ona često vodila njihove kćerke. Denehi je dobila kaznu doživotnog zatvora a svu trojicu muškaraca je usmrtila u roku od deset dana 2013. godine. Kao razlog je navela da joj je to bilo zabavno a psihijatri su je nazvali čistim zlom.