Mnogi od nas koriste društvene mreže da bi se povezali sa dragim ljudima i da bi sa njima podijelili neke bitne trenutke u svojim životima. Takve fotografije uglavnom nailaze na pozitivne komentare ali u slučaju udovice poliitčara Olivera Ivanovića je ispalo sasvim drugačije.

Naime ona je poput miliona drugih na Instagramu okačila fotku sa voljenom osobom i u opisu stavila samo jednu riječ -Ljubav, a sigurno nije ni slutila koliku će to prašinu podići u srpskoj javnosti i medijima. Naime najveći je problem nekima čini se, što je njen voljeni muškarac Igor Jurić koji je osnivač fondacije koja se bavi zaštitiom djece a koja nosi ime njegove kćerke Tijane koja je svirepo ubijena.

Zašto mnogima smeta da dvoje ljudi koji su doživjeli velike lične tragedije budu zajedno i vole se nije jasno, ali Milena i dan danas dobija veliki broj negativnih i ružnih komentara pa čak i prijetnji. Ona je nedavno objavila i jednu fotografiju na kojoj se vid da na ruci ima istetoviranu riječ Ljubav što su mnogi povezali sa Igorom.

Većina njenih pratilaca na društvenim mrežama je imala potitivne komentare a mnogi misle da su se ona i Igor i vjenčali u tajnosti jer je Milena objavila fotku koja je nastala na proslavi američke ambasade u Beogradu koja je održana 4. jula i na kojem se na njenoj ruci vidi predivan vjenčani prsten koji prije nije nosila što se može vidjeti i na ostalim fotkama koje je do tada objavljivala. Inače Igor se o cijeloj ovoj situaciji nije želio oglašavati u javnosti niti davati bilo kakve komentare.

 

 

Preporučujemo