Procurio snimak star preko 10 GODINA! Didi J RASRKINKANA, svoju SVETSKU karijeru počela u KAFANI, Zorica Marković i Lepa Lukić ZABEZEKNUTO je slušale! (VIDEO)

0

Didi Janković je danas jedna od najbogatijih srpkinja zahvaljujući tome što se, kako bi se reklo u narodu, dobro udala. Ova pjevačica koja je poznata pod nadimkom Didi J već godinama živi sa mužem u Americi i tamo pokušava da napravi muzičku karijeru.

Ona je danas velika zvijezda na društvenim mrežama na kojima objavljuje fotke koje pršte luksuzom a mao ko zna da je svoju karijeru započela u kafani. Naime prije više od deset godina je bila jako popularna emisija Nemoguća misija u kojoj su se poznate ličnosti nalazile na meti šala i snimane su skrivenim kamerama. Ovaj put žrtva je bila Lepa Lukić a producenti emisije su bili u dogovoru sa Zoricom Marković.

Zorica je pozvala Lepu na sastanak u svoju kafanu da bi se dogovorile oko nastupa za Novu godinu a za stolom koji se nalazio odmah pored njihovog je sjedila i Didi. Jedan od uslova koji su postavljeni Lepoj za nastup je da u novogodišnjoj noći sa njom pjeva i Didi a to joj je rekao čovjek koji se predstavio kao Dijanin otac. Lepa je rekla da prvo želi da čuje kako Didi pjeva a ova je izabrala njenu pjesmu Srce je moje violina.

Nakon što je Dijana otpjevala pjesmu Lepa je rekla da i nije toliko loša. Tada joj je navodni Didin otac predložio da Lepa sa njom otpejva duet a kraljica narodne muzike je odgovorila da to neće moći jer Dijana treba puno da vježba da bi pjevala zajedno sa njom. Nakon ovih njenih riječi su se Didi i njen otac  navodno naljutili i napustili kafanu zbog čega je Lepoj bilo jako neprijatno dok joj nisu otkrili da je žrtva šale. Video pogledajte ovdje.