Mama te je tako dugo čekala: Ćerka Ljiljane Jakšić baš je porasla, pogledajte na koga liči (FOTO)

0

Ljiljana Jakšić je mnogo vezana za svoju kćerkicu, te se trudi da što više vremena provede s njom. Njena kćerka, Darija, je krenula u treći razred osnovne škole, a njena ponosna majka često objavljuje fotografije svoje učenice. Fotografije koje je skoro objavila odlikuju pravu djevojčicu, posebno jer je na slikama pozirala uz školski ruksak.

Glumica Ljiljana je kćerku dugo vremena pokušala da dobije, pa joj se želja koačno ostvarila. Darja je bila prepuna pozitivnih utisaka već prvog dana škole, a njena majka je odlučila to da podijeli s nama. Otkrila je da je Darja več prvi dan došla do zaključka da su njeni prijatelji u razredu divni. Njenom odjeljenju predaju učitelj i učiteljica koji će se mijenjati. Ljiljana je otkrila da nije imala problema s tim da li Darja želi u školi ili ne, jer je Darji u školi super, a kako je rekla najviše voli pauzu za ručak.

Voli naravno, kao i svako dijete u njenim godinama, da se igra i da trčkara okolo. Darja umije da uradi stoj na rukama, zvijezdu, most, svijeću pa se često ističe pred drugaricama, rekla je njena majka. Kada je cijeli svijet pogodila pandemija korona virusa, glumica nije krila da prolazi kroz težak finansijski period i da joj nije jednostavno da preživljava sa kćerkom.

Njeni bliski prijatelji su joj pružili ruku kako bi joj pomogli u tim danima koji su bili mogo teški za nju i njenu mezimicu. Butolen, advokatska kancelarija, je za njenu predstavu uplatila godišnju donaciju u humanitarne svrhe, a glumica je ovim gestom ostala i više nego oduševljena. Upravo će pomoću te donacije, kćerka i ona su uspjele da se izbore sa krizom.