Ni ona nije odolela poroku: Ljiljana Blagojević otputovala bez muža pa se opustila više nego obično, evo zbog čega je svi ogovaraju (FOTO)

0

Poznata dramska umjetnica Ljiljana Blagojević je za svog supruga Sinišu Kovačevića jednom prilikom otkrila da je vuk samotnjak. Zaista je rijetkost čuti da neko za svog partnera kaže da je vuk samotnjak, ali je Ljiljana to odradila naravno kroz smijeh. Siniša Kovačević je poznati pisac i scenarista koji obožava da svoje dane provodi u mjestu pored Beograda gdje ima vikendicu.

Obožava otići na svoju vikendicu, koja je okružena prirodom, mirom i tišinom, te tu može na miru da svoje misli iznese na papir. Vikendica mu je dovoljno prevozno sredstvo kojim odlazi u svoju maštu i kreativnost. Njegova supruga Ljiljana je sušta suprotnost od svog supruga Siniše, te je ona nekako više avanturistički tip koji voli da putuje, da se druži sa svojim prijateljima i slično.

Ljiljana ima par prijateljica koje su joj, kako je sama rekla, najdraže životne saputnice već nekoliko godina unazad. Često putuju kroz svoju domovinu ili putuju na neka dalja mjesta. One svoje prijateljstvo pokušavaju da održe što bolje i kvalitetnije, te je njihova najdraža aktivnost putovati. Na Ljiljaninom instagram profilu možemo ispratiti skoro svako njihovo putovanje, a i nedavno je s prijateljicama odlučila ponovo otputovati.

Odmaraju se u banji već nekoliko dana, a ona je neke detalje podijelila s javnošću. Objavila je video zapis u kojem Ljiljana puši nargilu, te je izazvala brojne komentare. Mnogi su bili pozitivno iznenađeni ovim videom, a s druge strane bilo je i onih koji su je osudili i napisali joj da to ne priliči njenim godinama. Ljiljana nije nikome odgovorila na komentare jer, kako je i sama više puta isticala, zanima je mišljenje samo bližih ljudi.