Velelepnu porodičnu vilu napustila je posle udaje i stvorila svoj dom iz snova: Ovde živi Ilda Šaulić (FOTO)

0

Kćerka preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića je nedavno otvorila vrata svog doma za sve one koje zanima kako je to iznutra. Ona je poznata pjevačica koja je u javnosti već duži niz godina, a njeno ime je Ilda Šaulić. Ilda sa svojim mužem Bojanom Vučkovićem živi na Bežanijskoj kosi u vili koja izgleda zaista skupocjeno i luksuzno.

Poslije udaje, Bojan je svojoj supruzi poklonio ovu vilu i samim tim dokazao koliko je zapravo voli. U njihovom komsiluku živi i naša najpoznatija pjevačica Lepa Brena s kojom je u korektnim odnosima. Činjenica je da je Ilda od samog rođenja živjela i više nego odlično zahvaljujući svojim roditeljima Šabanu i Gordani Šauliću, ali je takav život nastavila da živi i u braku uz svog supruga Bojana.

Ilda i Bojan su svoju ljubav krunisali i rođenjem kćerke Eme, a upravo ona im je bila motivacija da se presele u kuću koja će imati veliko prekrasno dvorište. Uz to su, naravno, morali da podignu i visoku ogradu kako bi svoje živote sačuvali od medija i novinara, te kako bi se djevojčica mogla igrati i rasti bez problema. Ilda rijetko kada pokazuje svoj dom iznutra, ali često objavljuje fotografije na društvenim mrežama kako pozira u različitim dijelovima doma.

Ono što su njeni pratitelji mogli primjetiti jeste da se u skoro svakoj sobi nalazi barem jedna saksija s cvijećem, što znači da Ilda mnogo voli cvijeće. Bojan ima stan i u Americi u Sent Olbansu pa cijela porodica živi na relaciji Srbija Amerika. Zadnji put kada su išli u Ameriku, mama Goca im se pridružila te su se lijepo mogle družiti. Ilda je za medije otkrila da Emu mnogo zanima američki fudbal, ali da će se i to vrlo vjerovatno vremenom promijeniti.