LUKSUZ PRŠTI NA SVE STRANE!- MILE I MARTA POKAZALI RASKOŠNU KUĆU U DOMINIKANI: Ogroman bazen, tek da vidite dvorište, auu (FOTO)

0

Svi znamo koliko su bogate i bahate estradne ličnosti s naših prostora i kakav luksuz sebi mogu da priušte dok mnogi na Balkanu nemaju šta da jedu. Danas se osvrćemo na jednu porodicu koja je sebi izradila pravu malu oazu usred Dominikane, a radi se naravno i Miletu Kitiću i Marti Savić.

Ova porodica pjevača je jako popularna i oboje su velebogataši, a njihova kćerka Elena Kitić se također proslavila u pop vodama i jako je vole mlađe generacije. Marta se također može pohvaliti novim uspješnim singlom “Mnogo si dobar” koji je i njen povratak na muzičku scenu nakon dužeg vremena. Marta je u intervjuu za medije otkrila kako je došlo do toga da naprave tu oazu u Dominikani, što ima smisla jer je upravo ona ta koja je pogurala cijeli projekat i odradila sav posao s majstorima, a Mile i Elena dođu da uživaju kad god im to odgovara.

Kaže da su i dalje uglavnom bazirani u Srbiji, ali da je lijepo i da imaju ovaj svoj komadić raja gdje se mogu svi odmoriti. Kaže jedino da se Mile žali što je to sve toliko daleko i putovanja mu znaju biti naporna, ali zato nije morao odraditi puno posla.

Također se osvrnula na karijeru svoje kćerke Elene i rekla je da je u potpunosti održava i radi sve što može da joj pomogne. Smatra da je kćerka naslijedila talenat od oca a viziju od majke jer smatra da je Elena u svom nekom fazonu koji nije kao to što radi njen otac ili ona. Ostatak pročitajte ovdje.