MOJA DECA SE NE IGRAJU SA IGRAČKAMA, VEĆ SA JARIĆIMA! Branko Janković otišao na SELO da gaji KOZE i za to ima JAK RAZLOG, nećete verovati šta je u pitanju!

0

Iako se često vjeruje u jedno životno zvanje, postoje ljudi koji rade više različitih stvari odjednom i uspješni su. Jedan od njih je i glumac Branko Janković kojega ste imali priliku nedavno vidjeti u seriji “Tate”. Naime, Branko ima jedan uspješan biznis a to je kozarstvo u rodnom selu Gunjaci gdje živi s porodicom.

Glumom se naravno bavi u Beogradu, ali kada nije na nekom snimanju, on je u selu gdje ima oko 150 koza i gdje vodi uspješan biznis kao kozar – proizvodi mlijeko, surutku i sir i izvozi svoje proizvode u Veliku Britaniju, Ameriku i Australiju, znači tri kontinenta. Kaže da je odluku da se preseli nazad na selo donio prije šest godina jer su on i supruga Nataša htjeli da im kćerka Koviljka i sin Vukadin odrastaju u prirodi gdje mogu jesti zdravu hranu i igrati se sa životinjama. Danas je hrana loše kvalitete, pa je to Branko uzeo u svoje ruke.

Auto mu dođe kao kancelarija, i često se bavi glumom kad ima vremena jer kozarstvo iziskuje puno njegovog vremena. Otkrio je da su se neke njegove komšije isto okrenule kozarstvu, pa je on kao iskusan preuzeo posredovanje njihovih proizvoda i samim tim je poboljšao biznis.

Otkrio je da su se njegovom surutkom hranili fudbaleri Manchestera i da je tajna u tome što je njegova surutka jednostavno kvalitetnija nego ono što se na Zapadu proizvodi i jako je zdravo. Otkrio je da mu žena i djeca dođu kao najveća podrška i da je njen posao samo da se brine o djeci.

 

 

Preporučujemo