Kume, zar i ti? Zašto je Novakov i Jelenin kum nestao iz njihovog života (FOTO)

0

O Novaku Đokoviću je poslednjih nekoliko mjeseci brujao cijeli svijet a sve zbog njegove odluke da se ne vakciniše protiv korona virusa što je naišlo na mnoge osude i mnogi su ga označili kao antivaksera iako je on u nekoliko navrata objasnio da nema veze sa tim pokretom i da se zalaže sa slobodu izbora šta će neko da unese u svoje tijelo.

Ova odluka ga je već dosta koštala jer je deportovan iz Australije i onemogućeno mu je da igra na prvom grend slemu u sezoni a u pitanju su i ostali turniri jer mnoge države kao uslov ulaska traže upravo potvrdu o vakcinaciji. Mnogo ljudi koji su mu bliski su u vrijeme sage u Australiji ćutali i nisu mu dali nikakvu podršku što je Noleta prilično razočaralo posebno kada su njegove kolege teniseri u pitanju jer su svi osim Kirjosa, Medvedeva i Zvereva mudro ćutali a neki su ga čak i javno osuđivali.

Oni koi prate njegov privatni život su primjetili da ni njegovog vječanog kuma nema nigdje na vidiku a radi se o Marku Stilitanu kojeg je Novak odabrao za vjenčanje 2014.godine sa Jelenom na Svetom Stefanu. Mark je svojevremeno bio i dečko Ane Ivanović a sa Noletom je bio veliki prijatelj ali dugo nisu viđeni zajedno.

Čak nema u poslednje vrijeme ni njihovih zajedničkih fotografija a posljednja objava koju je Novak lajkovao svom kumu je još iz 2020. godine. Poznato je i da su prošlo ljeto proveli odomor zajedno ali nakon toga nema njihovih zajedničkih fotografija. Ipka možda je u pitanju i to što Mark nije više toliko aktivan na društvenim mrežama jer se nedavno oženio i dobio i dijete.

Preporučujemo