Spremam se za najgore! Zabrinjavajuće stanje Miroslava Ilića, prijatelji i porodica strepe! (FOTO)

0

Miroslav Ilić je pjevač koji je prema mišljenju mnogih bio najveći gospodin na estradi a njegova karijera traje preko pedeset godina. Ipak u posljednjih nekoliko godina je izgubio poštovanje mnogih zbog sage sa priznavanjem vanbračnog sina na sudskom ročištu koje traje već jako dugo.

Naime Miroslav na sve moguće načine izbjegava da da svoj DNK da bi se utvrdilo da li je on Devonov otac a to mnogi osuđuju. On je nedavno u jednom intervjuu otkrio da se sprema za najgore i da je prije nekog vremena u svom rodnom selu Mrčajevcima za sebe i svoju suprugu Gordanu sa kojom je u braku pola vijeka kupio dva grobna mjesta da bi tu bili ukopani kada dođe vrijeme.

Objasnio je da su postavili i dvije betonske ograde koje ih čekaju kada umru ali i da se nada da to neće biti tako skoro. Ova njegova odluka i potez su zabrinuli njegovu porodicu i prijatelje jer je poznato da je Miroslavovo zdravstveno stanje narušeno već godinama a on je rekao da je savim normalno da bude sahranjen u svom rodnom selu u kojem bi volio da provede i ostatak svog života.

Ilić je rekao i kako ga je jednom prilikom njegov prijatelj Žika koji žiiv u Parizu odveo u mali gradić koji se nalazi na sjeveroistoku Fraancuske pod imenom Kolombe jer je tamo sahranjen poznati general Šarl de Gol. On se izneadio kada je vidio da se spomenik na njegovom grobu ni po čemu ne razlikuje od ostalih i pomislio je kako bi i on želio da počiva u svom rodnom mjestu na isti način. Dodao je i da misli da će neko povremeno obići ii njegov grob ako je to zaslužio a ako nije onda i neće.

Preporučujemo