ŠOK! Stigle loše vesti o zdravlju Bilje Krstić: Ćerke se mole za nju, izgubile su oca, ne mogu i majku! (FOTO)

0

Biljana Krstić je jedna od pjevačica koja je na srpskoj estardnoj sceni ostavila veliki trag prvo kao duet sa legendarnim Đorrđem Balaševićem u grupi Rani mraz a posljednjih godina je radila obrade tradicionalnih pjesama iz regiona.

Kada je u pitanju njen privatni život ona je bila udata za nedavno preminulog glumca Tihomira Arsića sa kojim ima dvije kćerke koje su sada zabrinute za zdravlje svoje majke. Ona im je bila najveća podrška kada su ostale bez oca prije godinu dana a nakon toga su saznale da je i zdravstveno stanje njihove majke ugroženo.

Biljana je sama u jednom intervjuu rekla kako se jpak brzo umara i nakon što je posjetila kardiologa postavljena jojje dijagnoza upala srčane maramice. Biljana se nije na vriejme javila doktoru jer je imala jako puno obaveza sa svojom grupom Bistrik a i kao urednica na Radio Beogradu a kada je i primjetila da se nešto dešava u njenom organizmu mislila je da je to posljedica iscrpljenosti i umora.

Kada je stanje postalo ozbiljno ona je otišla na kontrolu i tada su joj ustanovili da ima zadebljanje ispred srca a našli su i nekoliko perikadnih izliva a analizom krvi je ustanovljeno da se radi o virusu koksaki. Ovaj virus izaziva probleme sa komplikacijama a ljudi najčešće simptome ignorišu. Međutim u Biljaninom slučaju je sada došlo do poboljšanja i kako kaže pritisak koji je osjećala u grudima je sve manji i rijeđe se javlja i može normalno da diše te se polako vraća svojim obavezama. Istakla je i da su joj njene kćerke bile najveća podrška u ovom teškom periodu.

Preporučujemo