KRISTIJAN POSLAO MEJL CRKVI, TIČE SE BIVŠE ŽENE! Ovaj POTEZ je mnoge FRAPIRAO, sve je stiglo do NEMAČKE!

0

Jedno od najčešćih imena koje se spominje na našloj javnoj sceni je zasigurno njegovo ime, a riječ je o Kristijanu Goluboviću. Poznat je po svom turbulentnom životu, kao i po tome da je nekoliko godina unazad boravio iza rešetaka. Nekoliko godina je već na slobodi, pa svoje vrijeme troši u rijaliti programima Zadruge, koja se emituje na Pink televiziji.

Trenutno je u Beloj kući u šestoj sezoni istog rijalitija, a spekuliše se o tome da je prije ulaska u ovu sezonu, podnio zahtjev da svoj crkveni brak od Ivane Veljović razvede. Kristijan je trenutno u emotivnom odnosu sa Kristinom Spalević s kojom čeka i dijete, a ona je izrazila želju da se uda za Kristijana i pred Bogom. Zbog njene želje, Kristijan mora da podnese i ovaj razvod kako bi mogao da oženi Kristinu i u crkvi.

Kristijan je prije godinu dana, kada je javno prevario Ivanu, rekao da je on s Ivanom vjenčan u crkvi jednom i zauvijek, te nikada neće pristati na to da se razvedu crkveno jer bi morao patrijarh lično da ih razvede. Kristina je trenutno na meti svih medija s obzirom na ovaj odnos s Kristijanom, te je nedavno otkrila za medije nešto i sve ih šokirala.

Otkrila je da će se Kristijan i ona vjenčati opštinski prije nego se dijete rodi, a onda i crkveno kada budu krstili dijete. Kristina je otkrila da je njoj više znači crkveni nego opštinski brak, ali su sada stali sa svim planovima jer je Kristijan daleko od nje. Mora da se podnese zahtjev, i to za Njemačku su morali slati mejl, mjesec dana prije kako bi razveli Kristijan i Ivana svoj brak.