Kratak šorts Jelene Đoković zaustavio saobraćaj: Novak i golonoga supruga se pojavili na koncertu, imate li sad šta da joj zamerite?

0

Od svih estradnih ličnosti u Srbiji, malo ko je privukao svjetsku pažnju kao čuveni sportista i teniser Novak Đoković koji je već deceniju ili na prvom mjestu svjetske top liste tenisera, ili negdje u neposrednoj blizini. Iako mu nije pošlo po planu da razbije svjetski rekord grand slam titula, on ne odustaje.

Međutim, veliku pažnju je, kako inače biva, privukla i njegova porodica. Ponajviše se proslavila i njegova supruga Jelena koju danas redom ili hvale ili kritikuju i tvrde kako je ona ta koja je promjenila Novaka. Činjenica je da je ostvarena i uspješna žena sa nekoliko fakultetskih diploma i iskustvom u poslovanju. Jelena Đoković je također neko ko promoviše veganizam, alternativnu medicinu, povratak prirodi i prirodan i neskupocjen izgled. Svi zato kritikuju njene životne izbore jer oni nisu tipični za južnoslavensku osobu. Ona i Novak se ne obaziru na to, ali je nedavno odlučila da pokaže da može da se obuče skupocjenije.

Iako je izašla bez trunke šminke, obukla je divnu odjevnu kombinaciju gdje je pokazala noge i svoju skupocjenu torbicu i zapanjila sve oko sebe. S Novakom se pojavila na humanitarnoj predstavi “Brod plovi za decu rudara” gdje su svi neprestano gledalu i nju, njenu ljepotu i stajling.

Izgledali su kao zaljubljeni par kojem nijedan medijski trač ne može naškoditi, a svi su analizirali njenu modnu kombinaciju. Obukla je sandale na štiklu, suknju, košulju i mantil te je nosila skupu torbicu, a svi tvrde da je njen najveći ukras tu noć bio njen osmijeh i prirodan izgled. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo