Duškova ćerka Nika neverovatno liči na njegovu sestru Katarinu, a evo zašto je njen odnos sa Karleušom TAKO KOMPLIKOVAN! (FOTO)

0

Od svih slavnih ličnosti na našim prostorima, niko se ne spominje češće od Jelene Karleuše. Ova turbofolk pjevačica je na sceni već dvadeset godina i stalno se spominje zato što umije da stvara skandale i time privlači pažnju na sebe i tako ostaje slavna i relevantna iako dugo ne izbacuje novu muziku.

Bogata je i tome joj samo doprinose svi ti skandali kao i veliki hitovi koje je nekad izbacivala, a priča se i o novom albumu. Pored toga je dugi niz godina bila članica žirija emisije “Zvezde Granda” dok je nije zamjenila njena vječita neprijateljica Svetlana Ražnatović zvana Ceca. U zadnje vrijeme svi špekulišu da je Jelenu prevario njen muž i fudbaler Duško Tošić i da im se brak raspada, ali ovi supružnici drže narod u neizvjesnosti i šute o tome. Svi znaju da imaju dvije kćerke Atinu i Niku te da su jako bliski sa Duškovom sestrom Katarinom.

Katarina Tošić je velika podrška Dušku i Jeleni i obožava njihovu djecu te često dolazi da pazi na njih kada roditelji ne mogu da stignu ili kada nisu prisutni u njihovoj porodičnoj vili. Svi komentarišu kako je i Katarina manje aktivna na društvenim mrežama otkako se priča svašta o Dušku i Jeleni.

Međutim, ono što su mnogi komentarisali je to da mala Nika nevjerovatno podsjeća na svoju tetku Katarinu i da je ona bukvalno preslikana. Ova porodica se na slikama i objavama očito dobro slaže, ali mnogi i dalje dovode u pitanje legitimnost i stabilnost tih odnosa, ali se još ništa ne zna.