Pjevačica koja je u bivšoj državi važila za svoejvrstan fenomen zbog toga što su je narodne mase naprosto obožavale je Lepa Brena koja je i danas aktivna i koja iza sebe ima karijeru koja traje skoro 4 decenije.

Ona se na vrhuncu svoje slave početkom devedesetih godina koej su na našim prostorima bile turbulentne udala za tada najpoznatijeg srpskg tenisera Slobodana Bobu Živojinovića sa kojim je i danas u braku u smatraju se jednim od najidealnijih parova u javnom životu. Brena i Boba imaju dva sina Stefana i Viktora dok je i Bobin sin iz prvog braka Filip odrastao sa njima i malo ko je i znao da mu Brena nije biološka majka.

Stefan Živojinović je kada je imao osam godina bio otet i nikada nije otkriveno ni ko je to učinio ni iznos koji su Brena i Boba morali da plate otmičarima. Stefan se nije pojavio u javosti preko dvije godine i kruže špekulacije da sa svojim roditeljima i mlađim bratom nije u dobrim odnosima i da kontakt ima samo sa Filipom i njegovom suprugom Prijom. On je prije nekoliko godina pokušao da ostvari karijeru na estradi a tada je imao i podršku svoje porodice posebno majke Brene iako se u medijima pisalo drugačije.

Međutim nakon što je održao novogodišnji koncert u Vrnjačkoj banji prije dvije godine on je odlučio da se povuče sa estrade a nakon toga je pala odluka i da se ne pojavljuje na porodičnim okupljanjima. Brena je u to vrijeme kada je Stefan odlučio da krene njenim stopama sinu rekla da mu ona neće biti mama nego supervizor koji će pomno nadgledati njegovu karijeru.

Preporučujemo