Tajna otkrivena: Nikad objavljena privatna fotografija OTKRIVA kako se Željko ZAISTA OPHODIO prema CECI! (FOTO)

0

Ceca Ražnatović je jedna od najpopularnijih folk pjevačica u Srbiji koju mnogi zovu i srpskom majkom zbog njenog braka sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Njih dvoje su se vjenčali u burnim devedesetim i iako je Arkan bio poznati kriminalac i tražen od strane Haga kao ratni zuločinac on je u to vrijeme bio jedna od najmoćnijih ljudi u Srbiji i omogućio je svojoj mladoj supruzi popularnost i promociju kakvu niko tada nije imao.

Ceca je u njihovom braku rodila dvoje djece sina Veljka i kćerku Anastasiju a prema pisanju medija pored njih Arkan je imao još sedmero djece sa različitim ženama. O Cecinom odnosu sa njenim mužem u krakom braku koji je prekinut prije 22 godien kada je on ubijen u beogradskom hotelu Interkontinental su kružile i danas kruže različite priče mada je sama pjevačica uvijek tvrdila da je njen muž prema njoj postupao sa velikim poštovanjem i da je tretirao kao pravu kraljicu.

Među pričama koje su bile tada aktuelne najčešća je bila ona kako je Ceca primorana da se uda za njega i da je on ošišao na ćelavo da bi je kaznio. Ceca je ispričala da u to vrijeme nije ni poznavala Arkana i da joj je on na jednom nastupu koji jei mala sa Oliverom Mandićem I Džejem u Erdutu prišao Arkan i rekao da mu je drago da napokon upoznaje djevojku koju šiša na ćelavo već godinu dana.

Ovo je Ceca ispričala kada je gostovala na Minimaksoviziji 1996 godine i kaže da je nakon njegovih riječi skoro pala u nesvijest.

Preporučujemo