Nju je sačekala NAJGORA dijagnoza: Mira Škorić ISKRENO o detaljima bolesti s kojom se borila 15 godina! (FOTO)

0

Mira Škorić jepjevačica koja je jako tražena za nastupe na privatnim proslavama i koja ima prepun raspored mjesecima unaprijed. Iako nema nikakvu finansijsku potrebu da radi ona to želi jer kako kaže svaka žena treba da ima svoj dinar a pored toga voli posao kojim se bavi.

Malo je poznato da se ova pjevačica dugi niz godina borila sa zloćudnom bolesti koju je na kraju uspjela i da pobjedi a jednom prilikom je ispričala o čemu se radi. Ona je poznata kao osoba koja jako rijetko priča o detaljima iz svog privatnog života ali je ovaj put podijelila sa javnošću kako je saznala da ima opaku bolest na štitnoj žlijezdi.

Rekla je da je za dijagnozu saznala kadaje bolest bila u već dosta poodmakloj fazi i to je njeno liječenje dodatno otežalo i iskomplikovalo. Imala je četiri operacije i na kraju se sve dobro završilo ali je pjevačica priznala i da je oduvijek bila nemarna prema svome zdravlju. Nikada nije voljela da ide kod doktora ali kada je nakon što se duže vrijeme nije osjećala dobro odlučila da to uradi i kada su joj saopštili koja je dijagnoza bila je u velikoj panici i strahu i dan danas se naježi kada se toga sjeti.

Osjećala je veliki umor i malaksalost a onda je počela da dobija temperaturu i da mršavi bez nekog očitog razoga. Ipak nije se htjela predati i nastavila je da nastupa i da pjeva i sve simptome je ignorisala dok joj na vratu nije iskočila limfna žlijezda što je ipak natjeralo da ode na pregled. I dan danas ona mora da pazi na svoj imunitet i pije terapiju ali bolest nije uticala na njen glas.

Preporučujemo