Koliko sam samo pogrešila… Anabelin CEO SVET se ponovo srušio, SVE PRIZNALA!

0

Zahvaljujući rijaliti programima koji se u posljednjih petnaestak godina prikazuju u našoj regiji dobili smo novu vrstu selebritija a to su upravo učesnici ovakvih takmičenja. Od svih je najgledanija Zadruga čija se peta sezona upravo privodi kraju a oni koji je vjerno prate od samog početka jako dobro znaju ko je Luna Đogani.

Ona se u prošloj sezoni spetljala sa Markom Miljkovićem i iako su svi mislili da ta veza neće potrajati ostali su zajedno i nakon izlaska iz rijalitija, vjenčali se i imaju i kćerkicu Miu. U nedelju su proslavili njeno krštenje a po prvi put je na jednom zajedničkom porodičnom slavlju prisustvovala i Lunina majka Anabela Atijas.

Naime nakon što su zajedno učestvovali u pomenutom rijalitiju Anabela i Marko nisu bili u dobrim odnosima i nisu nikako razgovarali uprkos činjenici da joj je u međuvremenu postao i zet ali i otac njene unuke. Na krštenju su izgleda odlučili da zakopaju ratne sjekire i progovorili su po prvi put i na taj načni popravili porodične odnose što je posebno važno Luni jer ih oboje voli.

Anabela je i sama priznala koliko je cijela situacija za nju bila emotivna i rekla je kako je najponosnija baka na svijetu i kako joj je srce puno. Dodala je i da joj j e drago da su prevazišli sve probleme i da je pobijedila njihova zajednička ljubav premaMiji. Anabela je rekla i da je u prošlosti imala pogrešno mišljenje i da je Marko sada razuvjerio te zna da se ogriješila o njega i da on Lunu voli.

Preporučujemo