SIROTINJO, NEMAŠ TI PARA ZA NAS! Žena doživela ŠOK u frizerskom salonu: Samo sam htela da se ošišam, a dobila sam TRAUMU!

0

Redakcija Kurira je dobila na svoju adresu ispovijest jedne žene iz Srbije koju su objavili u cjelosti a koja samo pokazuje koliko su se vrijednosti u današnjem društvu poremetile. Ona je odmah na početku obasnila da je ona osoba koja se ne šminka i ne sređuje posebno ali ne zato što nema novaca nego zato što više voli da pare troši na neke druge stvari poput kupovine neke dobre knjige ili odlaska u pozorište.

Ona je istakla i da nema problem sa ženama koje vole i posljednji dinar da daju da bi izgledale dobro i koje su uvijek sređene i našminkane savršeno. Međutim ovakav njen stav prema vlastitom izgledu joj je uvijek pravio problem i kada uđe u neki ekskluzivni butik i prodavačice vide da nije sređena i našminkana odmah pretpostave da nema novaca i nisu nimalo ljubazne prema njoj.

Ona je detaljno opisala situaciju kada je otišla kod frizerke jer joj je kosa porasla i odlučila je da je skrati. Na putu do njenog posla se otvorio novi frizerski salon i bilo joj je praktično da ode u njega jer joj je usput. Ušla je nasmijana i pitala da li bi mogla da zakaže termin i pitala je koliko košta šišanje.

Frizerke su je prezrivo pogledale i jedva joj odgovorile a kada je izlazila čula je kako se došaptavaju i govore kako je ona svakako neka sirotinja i ni nema para da se šiša kod njih i ove su joj riječi jako teško pale. Šta vi mislite o svemu ovome?

Preporučujemo