Ja ovoj osobi zdravo ne govorim: Porodični incident na pomenu Vidoju Ristoviću! (FOTO)

0

Jučer je održan pomen Vidoju Ristoviću koji je prije 40 dana iznenada preminuo u svojoj 41-oj godini a u javnosti je bio poznat kao muž zanosne hrvatske voditeljice Nikoline Pišek sa kojom jed bio u braku posljednjih osam godina i dobili su i kćerku.

Vidoje koji je radio kao istoričar je potomak Miše Grofa koji slovi za jednog od najimućnijih ljudi u Srbiji i koji je odmah nakon što se saznalo da mu je sin preminuo izrekao par grubih riječi na Nikolinin račun kada su ga novinari pitali za podjelu nasljedstva. Vidojeva smrt je odjeknula u javnosti i mediji su danima pisali o njoj i zbog okolnosti u kojima se desila jer je on preminuo u stanu svoje ljubavnice koja je nešto iza ponoći pozvala hitnu pomoć i rekla im kako on ne diše više od pola sata.

Nikolina je u to vrijeme bila u Zagrebu i čim je saznala da je Vidoje preminuo stigla je u Beograd da organizuje sahranu. Na groblju je Miša bio cijelo vrijeme uz nju i tješio je a jučer na pomenu gdje je ona došla u crnini i u pratnji svojih kćerki Miša joj je prišao i zagrlio je.

Međutim njegova supruga Vidojeva majka je nije htijela ni pozdraviti što je sviam upalo u oči a nedugo nakon što je sveštenuik počeo da drži opelo majci je pozlilo pa su je odveli do auta. Nikolina je stojala pored groba sa Vidojevom prvom suprugom sa kojom je također imao kćerku i obje su bile neutješne.

Preporučujemo