Kada je vidi ne skida osmeh sa lica i ta ljubav traje 30 godina uprkos tome što je oženjen DŽENANOM!: Evo ko je žena koja je UKRALA SRCE Gorana Bregovića! (FOTO)

0

Jedan od najpoznatijih muzičara u bivšoj državi je bio Goran Bregović koji je osnovao najpopularniju rok grupu Bijelo dugme i koji je autor njihovih najvećih hitova. Goran koji je rođen u Sarajevu je oduvijek bio šmeker i zavodnik a takav je i danas iako je ušao u sedmu deceniju.

On sa svojom suprugom Dženanom ima tri kćerke i njihova adresa je već dugo u Parizu ali je on skoro stalno na turnejama sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane i stekao je svjetsku popularnost. Njega su u mladosti povezivali sa brojnim poznatim ženama poput Maje Sabljić a priča kaže da je naprosto proganjao sve dok nije pristala da ode sa njim na piće.

Povezivali su ga i sa Lepom Brenom a govorilo se da je on čest gost u njenom stanu u Novom Sadu u kojem je tada živjela. Pominjala se i veza sa Alkom Vuicom i navodno je njoj posvetio i jednu svoju pjesmu a tu je i manekenka Ljiljana Tić. U novije vrijeme se šuškalo i o njegovoj vezi sa Severinom kada su sarađivali na njjenom albumu ali e uglavnom bila riječ samo o glasinama.

Međutim pored svoje supruge Brega u svom životu ima još jednu ženu koja je konstanta već preko trideset godina a radi se o književnici Mirjani Bobić Mojsilović koju je upoznao kada je ona radila kao novinarka. Od tada su jako dobri prijatelji i kako je ona jednom prilikom rekla njihove umjetničke duše su se prepoznale. Ona ne propušta nijedan Bregin koncert a on je na njenim pozorišnim premijerama uvijek u prvom redu.

Preporučujemo