DEVIN JE SA 18 MESECI DOBIO VREDNU STVAR OD OCA KOJU I DALJE NOSI: Miroslav mu je to poklonio i više ga nije video! (FOTO)

0

Mirosav Ilić je jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike u regiji koji iza sebe ima veličanstvenu karijeru koja traje preko pet decenija. Od samog pojavljivanja na estradnoj sceni dobio je nadimak Slavuj iz Mrčajevaca zbog svog božanstvenog glasa a zbog njegovog ponašanja smatrali su ga najvećim gospodinom na estradnoj sceni kako publika tako i njegove kolege.

Međutim taj njegov ugled je poljuljan zadnjih godina jer pjevač odbija da da uzorak svog DNK da bi se na sudu dokazalo očinstvo nad njegovim vanbračnim sinom Devinom. Postupak je pokrenula njegova nekadašnja ljubavnica Mirjana Antunović koja inače živi u Americi a Miroslav na sve moguće načine izbjegava da da dokaz koji bi pokazao da li je on Devinov otac ili ne.

Mirjana je više puta govorila za medije o njenoj i Miroslavovoj vezi i tvrdila je da je on imao namjeru da se razvede od svoje supruge Goce i da živi sa njom. Njih dvoje su se viđali u stanu njene sestre u Beogradu a kada se Devin rodio ona je često sa njim dolazila u glavni grad Srbije a tada bi ih Miroslav posjećivao i igrao bi se sa Devinom.

Jednom prilikom je Mirjana sa sinom odsjela u Interkontinentalu i tada je Miroslav došao da ih vidi i Devinu je poklonio zlatni lančić sa privjeskom u obliku krsta. Tada su se zadnji put njih dvojica i vidjeli a Devin je imao samo godinu i po. I sam Devin je rekao da od oca ima lančić kao uspomenu te da ga i danas nosi oko vrata.

Preporučujemo