Nada Blam preživela nasilje u porodici pa otkrila: Suprug me je udario a majka je rekla – E neka je! (FOTO)

0

Poznata glumica Nada Blam je bila udata za čovjeka sa kojim je u burnim devedesetim otvorila tada jednu od najpopularnijih diskoteka u Begradu Nanu u koju su dolazili i poznati kriminalci koji su se bavili nezakonitim radnjama.

Žena koja je završila muzičku školu a zatim i glumačku akademiju je odjednom postala vlasnica diskoteke i našla se u potpuno drugačijem okruženju a jednom prilikom je svjedočila i ubistvu. Ona je cijelo vrijeme skrivala i od svoje porodice da u braku trpi i nasilje a kako je rekla svi ljudi puno lažu pa je tako i ona samu sebe lagala a onda je morala da se suoči sa istinom.

Nakon jedne svađe sa mužem on je udario i to je bila kap koja je prelila čašu. Međutim ono što je dotuklo je bilo saznanje da je i njena rođena majka stala na zetovu stranu i odbila da je zaštiti i da joj pomogne jer kada joj je Nada ispričala šta se desilo i da je suprug udario ona joj je odgovorila E pa neka je. Iako su vremena bila jako teška, burne devedesete i nije joj bilo nimalo lako, odlučila je  da napusti svoga muža i postane samohrana majka.

Nada je rekla da nije bila spremna na kompromise i svako drugo mučenje u braku joj je bilo preteško. Zbog cijele situacije je jedno vrijeme i pauzirala svoju profesiju a tek sa današnjeg stanovišta uviđa koliko je njen odlazak od muža bio hrabar potez. Sa njim je sa jedne strane živjela u izobilju ali  opasnim životom koji joj je prije toga bio potpuno stran.

Preporučujemo