JANJUŠ SE POMIRIO SA SUPRUGOM! Otkriveno koje reči je zadrugaru rekla ćerka nakon kojih je on pobegao iz rijalitija, sve se saznalo!

0

Najpopularniji rijaliti ikad na našim prostorima je Zadruga čija se peta sezona prikazuje na Pink televiziji i koja obara sve rekorde gledanosti. Glavni lik je uglavnom Dalila Dragojević koja je u kuću u Šimanovcima ušla sa svojim suprugom Dejanom ali ga je nakon dvadesetak dana na njegove oči prevarila sa Filipom Carem i od tada pa do danas šeta od jednog do drugog.

Inače rijalitiji su poznati po tome da su se zbog njih mnogi brakovi raspali jer su učesnici varali svoje bračne partnere a jedan od njih je i bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš koji se razveo od svoje supruge nakon što je u rijalitiju počeo vezu sa Majom Marinković. On je prije dva dana pobjegao iz Zadruge a kako pišu srpski mediji to je učinio da bi se pomirio upravo sa bivšom suprugom.

U ovim medijima se tvrdi da je Janjuš čim je otišao iz Šimanovaca nazvao svoju bivšu suprugu Enu i zamolio je da se vide. On je prije nego je napustio kuću u kojoj su smješteni takmičari rekao Filipu Caru da mu je dosta svega i da ide da vidi svoju kćerku Krunu i njenu majku Enu jer svaki dan misli na njih.

Janjuš je noć prije bjegstva iz rijalitija uzeo mobilni od jedne nepoznate žene u studiju i nazvao je svoju kćerku koja je počela da plače kada je čula njegov glas i koja mu je navodno rekla da odmah dođe kući jer nedostaje i njoj i njenoj mami. Kada je obezbjeđenje vidjelo da Janjuš telefonira oduzeli su mu telefon što je njega razbjesnilo pa je počeo da ih psuje i da galami.