ALEKSANDRA PRIJOVIĆ JE PRE FILIPA I PERUĆICE LJUBILA NJEGA, IMALI SU BURNU VEZU: Pričalo se da je ostavio zbog druge!

0

Jedna od najpopularnijih mladih pjevačica u Srbiji ali i regiji je Aleksandra Prijović za koju su mnogi čuli po prvi put nakon što se udala za posinka Lepe Brene Filipa i to joj je još više pomoglo da napreduije u karijeri. Danas ona i Filip imaju sina Aleksandra koji će uskoro napuniti 4 godine i kupili su kuću na Bežanijskoj kosi i iako se ponekad u medijima pojave napisi o tome kako u njihoovm braku postoje problemi oni imaju dobar odnos.

Poznato je da je prije Filipa pjevačica bila u vezi sa pjevačem Ljubom Perućicom ali na samom početku svoje muzičke karijere ona je bila u vezi sa još jednim poznatim pjevačem Amarom Jašarspahićem Giletom koji  je prije deset godina pobijedio ui najpopularnijem muzičkom takmičenju Zvezdama Granda.

On je proslavio tada svoj rodni Kakanj a kako je jednom prilikom ispričao na takmičenje se prijavio slučajno a nakon što je njegov prijatelj na internetu vidio da se održava audicija u Zrenjaninu. Njih dvojica su sjeli u auto i krenuli tamo i Gile je tražio da nastupi prvi. Saša Popović mu je dao matricu i tako je sve počelo.

On je u to vrijeme privlačio svojim izgledom i glasom djevojke ali se zaljubio upravo u Priju ali i ona u njega. Imali su burnu vezu i više puta su prekidali i mirili se da bi konačno stavili tačku na svoju ljubav 2013. godine i tada su se pojavile špekulacije da je Gile ostavio nju zbog druge djevojke. Danas nisu u kontaktu a Gile se oženio i dobio sina ali taj brak nije potrajao.

Preporučujemo