Izrez do kuka, sve ispalo kada je hodala: Sanja Kužet se nakon bolesti vratila pred kamere i ŠOKIRALA sve svojim izgledom! (FOTO)

0

Iako ne živimo u uređenim državama danas na Zapadnom Balkanu, jedno je sigurno – ovde živi pregršt lijepih djevojaka i žena koje se mogu mjeriti sa svim ostalim širom svijeta bez pola muke. Jugoslovenke pa i žene iz danas razdvojenih država su sigurno među najljepšim, čak i kad zanemarimo one koje su imale korekcije na tijelu.

Nažalost, danas je standard ljepote da djevojka bude prešminkana ili plastično operisana te da joj je koža čokoladno smeđa od solarija, a taj izgled totalno izvještači osobu i nije nimalo atraktivan nekom ko ima samopoštovanja. Teško je naći nekog ko cijeni svoje nesavršenosti i ima lijepu osobnost.

Bilo kako bilo, svako na kraju živi za sebe i treba se truditi da ne sudimo koliko god je to moguće, a mi vam danas donosimo slike jedne žene s ovih prostora koja je itekako prirodno lijepa, a radi se o voditeljici na “Zvezde Granda”, njeno ime je Sanja Kužet. Sanja nije bila aktivna neko vrijeme zbog bolesti, ali je sada nazad u punom pogonu i očarala je već i muškarce i žene Balkana svojim novim izgledom. Naime, kao estradna ličnost, ona vrši neke obaveze kao što su redovite objave na društvenim mrežama da ostane relevantna.

Ispod možete pogledati provokativne slike u zelenoj haljini sa velikim izrezom kod kuka koji otkriva njene glatke duge noge kao i još štošta. Ova ljepotica se ne stidi svog prirodnog izgleda i mami uzdahe svih koji je pogledaju, pa se nadamo da ćete i vi uživati u priloženoj fotografiji. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo