Hit fotografija! Kad su se tek zaljubile, izgledale su OVAKO: Ana Brnabić otkriva da njena partnerka Milica TO NIKADA NIJE ŽELELA! (FOTO)

0

Na političkoj sceni na Balkanu postoji jako veliki broj političara koji su tu već dugi niz godina i samo mijenjaju funkcije a narodu nikako da krene na bolje i da počnemo da živimo životom koji je dostojan čovjeka.

Među poznatijim su predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji obožava da se pojavljuje u medijima i da govori o uspjesima koje je država postigla pod njegovim vođstvom mada ima mnogo onih koji ga baš i ne vole. Njegova desna ruka je premijerka Ana Brnabić koja mu je slijepo odana i koja ovu dužnost vrši u drugom mandatu i bespogovorno sluša naređenja šefa države.

Kada je postavljena po prvi put za predsjednicu vlade nije imala ničiju podršku jer su njene kolege smatrale da je neiskusna za ovako odogovoran posao dok je narodu smetalo to što je otvoreno rekla da je pripadnik LGBTQ pokreta. Poznato je da je ona već godinama u vezi sa doktoricom Milicom koja se rijetko pojavljuje u javnosti osim kada su neki jako važni protokolarni događaji u pitanju i tada redovno sve oduševi svojim izgledom i stajlingom.

Međutim na početku njihove veze prie 15 godina obje su izgledale puno drugačije što se može vidjeti na fotki koja se pojavila na društvenim mrežama. Nedavno su postale i roditelji i imaju sina Igora i njemu se u potpunosti  Milica posvetila te je ogromna podrška premijerki u obavljanju njenog posla. Obje su izgradile zavidne karijere a Ana je jednom prilikom rekla kako Milica uopšte nije željela da se pojavljuje u javnosti i kada god to učini to radi isključivo kao podršku njoj i zahvalna joj je na tome.