Fotografije kao dokaz! Duško Tošić se provodio sa Jeleninom koleginicom sa kojom je ona GODINAMA U RATU! (FOTO)

0

Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji a svoju popularnost je stekla više skandalima koje pravi i koji je prate nego svojim pjesmama. Zadnji u nizu je vezan za njen privatni život kada je za pravoslavni Božić prijavila svog muža, poznatog srpskog fudbalera Duška Tošića za nasilje u porodici i tvrdila da je pljunuo i udario po licu.

Iako je Duško obe njene optužbe negirao dobio je zabranu prilaska u trajanju od mjesec dana i mnogi su bili sigurni da je ovo kraj njihovog braka koji je za proteklih 14 godina imao svakakve krize. Ipak  izgleda da su i ovaj put uspjeli da razriješe svoje nesporazume jer je Duško uslikan ispred njihove zajedničke vile što znači da je par ponovo zajedno.

Njegovo pojavljivanje u kvizu Ja volim Srbiju je mnjoge iznenadio jer on i nije tip koji voli puno da se javno eksponira a u kvizu je učestvovala i pjevačica Rada Manojlović koja je već dugi niz godina na ratnoj nozi upravoo sa Jelenom. Njih dvije su prije sukoba bile dobre prijateljice i čak su i sarađivale a do svađe je došlo jer su obukle isti kombinezon.

Na pitanje medija ko tu koga kopira Rada je rekla da je ona taj odjevni predmet nosila i prije Jelene ali i prije Kim Kardašijan za koju se također u nekoliko navrata pisalo kako modno kopira Karleušu. Ovu njenu izjavu joj je jelena dobro zamijerila i od tada ne govore. S druge strane Duško se baš lijepo zabavljao u Radinom društvu a tu je bila i Zorica Brunclik koja također nije u dobrim odnosima sa Jelenom. Da li će mu supruga zamjeriti ovo druženje ostaje da se vidi.