Ni sama nije verovala da će posle pakla PONOVO VOLETI: Prve fotografije Mine Lazarević sa NOVIM DEČKOM! (FOTO)

0

Mina Lazarević je poznata srpska glumica koja je široj javnosti ostala u sjećanju po svojoj ulozi u seriji Porodično blago mada je ostvarila veliki broj uloga kakao na filmskom platnu tako i na pozorišnim daskama. Kada je u pitanju njen privatni život tu baš i nije imala puno sreće.

Prvi put se udala za Aleksandra koji je džez muzičar ali su se rastali nakon nekoliko godina i ostali su u dobrim odnosima i dan danas su dobri prijatelji. Nakon toga je Mina počela vezu sa baletanom Goranom Stanićem od kojeg se razvela prije sedam godina a u braku sa njim je trpila i nasilje te je to bio i razlog njihovog razvoda. Nakon toga je saznala da boluje od teške bolesti i život je baš nije štedio.

Nakon kraha na ljubavnom polju dva puta ni sama nije vjerovala da će ponovo biti u stanju da voli i da ima povjerenje u nekog muškarca ali se to izgleda desilo. Ona je 2018. godine uslikana u jednom tržnom centru u Beogradu sa javnosti nepoznatim muškarcem sa kojim se držala za ruke a očito je da je odlučila da svoj privatni život krije od medija i očiju javnosti.

Ono što je malo poznato kada je Mina u pitanju je da ona odlično svira i klavir i to od svoje treće godine a roditelji su je upisali u muzičku školu u Beogradu kada je imala pet i po godina. Ona je išla na mnoga takmičenja iz solfeđa i klavira i svi su joj predviđali uspješnu karijeru na muzičkom polju. Muzičku akademiju je upisala sa samo 16 godina ali se razočarala kada je saznala da ne može da studira klavir u Beču ili Moskvi što joj je bila velika želja. Tako je kada je imala 19 godina upisala glumačku akademiju a njen rad je pokazao da nije pogriješila.

Preporučujemo