Dva meseca na grobu muža viđala TUĐE cveće: Pomislila da je imao ljubavnicu, pa doživela još veći ŠOK! (FOTO)

0

Smrt voljene osobe je teška za svakoga a neki ljudi ne mogu dugo da se oporave od takvog gubitka. Jedna od njih je bila i Heter Vendert iz Velike Britanije koja jeu 52-oj godini postala udovica jer je njen suprug nastradao u saobraćajnoj nesreći.

Vijest da je njen voljeni Stju poginuo je za nju bila najgora koju je ikada primila u svom životu i svaki dan je posjećivala njegov grob i pored njegvog spomenika je ostavljala njegove omiljene cigarete i cvijeće. Nakon sahrane njenog supruga ona je bila jedina koja je odlazila na groblje ali nakon petnaest dana je primjetila da još neko posjećuje Stjuov grob i to vikendom i da ostavlja cvijeće.

Jako je interesovalo ko je taj posjetilac i pitala je sve njihove prijatelje da li su to možda oni ali su joj svi dali negativan odgovor. Pošto nikako nije mogla da prestane da razmišlja o osobi koja donosi cvijeće na grob njenog supruga odlučila je da i ona počne dolaziti vikendom u različito vrijeme ne bi li uhvatila tajanstvenog posjetioca. Trebalo joj je dva mjeseca i dok je bila na česmi na groblju i prala ruke njegovom grobu je prišla žena koja je po njenoj procjeni imala oko 30 godina i nijemo posmatrala spomenik.

Heter je odmah pomislila da je njen muž imao ljubavnicu i to je pokosilo. Odlučila je da priđe nepoznatoj ženi i da sve rassčisti a ona joj je onda priznala da je Stjuova kćerka koju je dobio prije nego je upoznao Heter. Sa njom je održavao kontakt ali nije želio da njegova supruga zna za njeno postojanje. Njih dvije su psolije otiušle na kafu a danas su jako bliske.