STOMAČIĆ i osmeh koji ZRAČI! Fotografije TRUDNE Jelene Karleuše napravile haos na društvenim mrežama! (FOTO)

0

Jelena Karleuša je pjevačica koja spada među najpoznatije u regiji i mediji o njoj pišu skoro svaki dan iako su prošle godine od kada je zadnji put objavila novu pjesmu. To može zahvaliti skandalima koji je prate u stopu od samog početka karijere a za mnoge od njih je i sama kriva jer nema dlake na jeziku i njene su je izjave puno puta koštale.

Čak je i njen menadžer izjavio kako je teško naći na estadi nekoga ko želi uopšte da sarađuje sa njom i to je i glavni razlog zašto ne snima novi album. Jelena je u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem već 14 godina a imaju i dvije kćerke koje su rođene sa tačno ogdinu razmaka. Njih dvoje su se vjenčali na Vidovdan 2008. godine  a iste godine je rođena i Atina a godinu dana kasnije i Nika.

Iako su imali dosta kriza u svom braku par je i dalje zajedno a najveća afera im se desila za pravoslavni Božić kada je pjevačica prijavila supruga policiji za nasilje u porodici. Mnogi su tada bili sigurni da je razvod na pomolu jer je Duško dobio i zabranu prilaska Jeleni u trajanju od mjesec dana ali su uspjeli i ovaj put sve da prevaziđu i ostanu zajedno.

Jelena je čak navela isvoje fanove da misle kako želi i treće dijete jednom svojom objavom pa su se neki od njih prisjetili kako je diva izgledala kada je bila u drugom stanju sa svojim kćerkama. Svi se slažu da je i u trudnoći zadržala vitak stas, a to se može vidjeti i na fotki koja je snimljena na jednom događaju u Beogradu kada se Jelena pojavila u lepršavoj mini haljini i izgledalo je kao i da nije trudna sve dok nije pokazala svoj trudnički stomak.

Preporučujemo