DARKOVA BIVŠA ŽENA PROGOVORILA O DEVOJCI O KOJOJ TRENUTNO BRUJI SRBIJA: OTVORENE su KARTE, on ćerki DUGUJE NOVAC!

0

Pjevač Darko Lazić je u posljednjih nekoliko godina često u žiži javnosti i medija ali ne zbog svoje karijere nego zbog skandala koje pravi. Darko je tako prošle sedmice bio i priveden u policijsku stanicu jer je zaustavljen zbog prebrze vožnje da bi se naknadno utvrdilo da nije opsjedovao ni vozačku dozvolu te da je upravljao autom pod dejstvom alkohola i narkotika.

On je bio u braku sa svojom kolegicom Anom Sević koju je upoznao u Zvezdama Granda i dobili su i kćerkicu Lorenu ali su se ubrzo i razveli. Darko je nakon toga bi u vezi sa Marinom koja mu je rodila sina a poslije nje sa Barbarom Bobak ali je i ta veza čini se završena. Ana se s druge strane smirila pored svog supruga Danijela i njihovo drugo zajedničko dijete je donijela na svijet prije nešto više od mjesec dana.

Kako su mediji pisali prije nekog vrermena Lazić ne plaća alimentaciju za Lorenu a na upit novinara da li je tačno da joj Darko duguje novac Ana je rekla da je on dužan svojoj kćerki a ako on ne osjeća moralnu obavezu za to postoji zakon koji će se pobrinuti za to jer on kao otac mora koliko toliko učestvovati u izdržavanju svog djeteta.

Novinari su pitali Anu i šta misli o Barbari Bobak  a ona je rekla da su sa Barbarom karte uvijek otvorene jer je ona takav lik i to se Ani sviđa. Istakla je i da će uvijek poštovati osobu koja je korekktna prema njenom dijetetu kada provodi vrijeme sa njom.