Jedan od najvećih hitova grupe Guns N Roses je pjesma Novembar rain i svi se sjećaju zanosne djevojke iz ovog spota. Radi se o manekenki Stefani Sejmur za koju su tada svi tvrdili da je najljepša u svom poslu a nakon što se pojavila u ovom spotu cijeli svijet je saznao za nju.

Za samu Stefani ova pjesma je bila svojevrsna prekretnica jer joj je donijela svjetsku slavu ali i ljubav njenog života. Ona se na snimanju spota zaljubila u Aksela Rouza pjevača grupe i njih dvoje su uplovili u vezu koja je trajala dvije godine i bila je jako turbulentna. I prije Aksela lijepa manekenka je bila u vezama sa poznatim muškarcima pa se tako pominjao Čarli Šin i Voren Biti.

U medijima su je predstavljali kao osobu koja je spremna na sve da dođe do cilja koji sebi zacrta i do slave za kojom je žudila. U vezi sa Akselom je nakon idličnog početka došlo do burnog perioda u kojem su koristili drogu a nije bio rijedak slučaj i da se fizički obračunavaju što su mediji pomno pratili. Iako se pisalo da su se čak i vjerili njihova veza je okončana 1993. godine i to na jako ružan način.

Naime Aksel je podigao tužbu protiv nje tvrdeći da mu je ukrala nakit čija je vriejdnost bila veća od 100 hiljada dolara. Sudska parnica je bila jako burna, Stefani je tvrdila u svom iskazu da je pjevač psihički maltretirao a kao svog svjedoka je pozvala i Akselovu bivšu suprugu. Sve je na kraju završeno nagodbom a njen ljubavni život je i prije ali i poslije popularnog pjevača bio jako buran. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo