DARA BUBAMARA NA STUBU SRAMA! Pevačica NEPREPOZNATLJIVA, javnost ZGROŽENA, uvrede samo PLJUŠTE! (FOTO)

0

Jedna od poznatijih pjevačica na srpskoj estradnoj sceni je Dara Bubamara koja je poznata i po svom burnom ljubavnom životu. Ona je donedavno bila u vezi sa 23 godine mlađim Tonijem koji je sin uspješnog srpskog biznismena koji u Italiji ima svoj lanac restorana ali je nakon što je veza doživjela krah ona brzo našla utjehu u zagrljaju drugog muškarca čiji identitet za sad čuva u tajnosti.

Dara je rekla da je mlad zgodan i bogat a onda je dodala i da su ukusi različiti te da ako se njoj sviđa kako on izgleda ne mora značiti da će se svidjeti i drugima. Ona je do sada imala i nekoliko nepromošljenih izjava koje su podigle veliku prašinu u javnosti a rekla je kako nejn sin neće ići u seljačke škole što se odnosilo na državne, nego i privatnu u koju idu djeca bogatih ljudi.

To je kod građana izazvalo veliko negodovanje ali Dara je poznata kao neko ko se ne obazire na tuđa mišljenja. Sada se pjevačica našla na udaru korisnika društvenih mreža jer je pretjerala u korištenju foto šopa pa je na fotkama koje objavljuje potpuno neprepoznatljiva i da ne piše njeno ime niko ne bi znao da se radi o Dari.

Zbog toga što stvarno pretjeruje u fotošopiranju ona se našla na meti  uvredljivih komentara ali se ona na to ne obazire. Samo neki od komenatara koji se može vidjeti ispod njenih fotografija su da je baš pretjerala i da treba da smanji doživljaj. Pogledajte slike i recite nam vaše mišljenje o ovome.

Preporučujemo