JANA IMA 23 GODINE I PLATU O KOJOJ MNOGI MOGU SAMO DA SANJAJU: Ona je po zanimanju profesionalna ljubavnica OVOG VLADARA! (FOTO)

0

Postoji mnogo žena i djevojaka koje se bave najstarijim zanatom na svijetu i svaka od njih je na neki način primorana na to. Ili su je životne prilike natjerale da se počne baviti prostitucijom ili su postale žrtve trgovine ljudima a pored njih ima i onih koje su profesionalne ljubavnice moćnim ljudima za veliki novac koji im omogućava da ne rade ništa i da žive na visokoj nozi.

Najpoznatija od svih je ukrajinska manekenka Jana Orfeva koju zapadni mediji zovu i najplaćenijom ljubavnicom na svijetu. Prema ovim napisima Jana je ljubavnica saudijskog princa koji joj svaki dan na bankovni račun uplaćuje ogroman novac odnosno 4.700 eura. Ona je u vezi sa princom posljednje dvije godine a pored novca on, koji je multimilioner joj jako često svoju naklonost iskazuje i poklonima poput lukuzsnih auta, skupocjenog nakita i putovanja na egzotične destinacije.

Novcem koji je na ovaj način zaradila Jana je kupila dva stana jedan u Kijevu a drugi u Moskvi a njeni prijatelji je opisuju kao dobru osobu koja je malo i razmažena a o njenoj ljepoti se nema šta reći jer slike sve govore. Jana tako obilazi svijet a ponekad joj se pridruži i princ koji nikada ne dođe praznih ruku.

Tako je nedavno objavila fotku na kojoj se vidi da je kao poklon dobila prsten specijalne izrade koji košta oko 200 hiljada eura poznate marke Graff. Jana je popularna i na društvenim mrežama i samo na Instagramu je prati 166 hiljada ljudi. Ona ih svaki dan obraduje novom fotografijom ili objavom a često se zna i pohvaliti svojom vitkom figurom i stajlingom.

Preporučujemo