ĆERKE SU JOJ UMIRALE JEDNA ZA DRUGOM: Svi su je žalili a onda je otkrivena JEZIVA ISTINA, cela država na nogama zbog ove priče! (FOTO)

0

Od juče je glavna vijest u Grčkoj vezana za ženu po imenu Rulu Pispirigu staru 33 godine koja je do nedavno bila predmetom sažaljenja svojih sunarodnjaka jer su joj u vrlo kratkom roku tri kćerkice preminule kako se mislilo od različitih bolesti.

Međutim sada je policija sumnjiči da ih je upravo ona usmrtila i brzo je od osobe sa kojom su svi saosjećali psostala najomraženija žena u zemlji. Naime tri djevojčice Malina stara samo tri i po godine i Iris i Georgina koje su imale devet godina su preminule u razmaku od tri godine a ovaj slučaj je postao poznat i u javnosti jer se mislilo da su sve djevojčice bolovale od nekih bolesti.

Na sahrani djevojčice Georgine Rulu je izgleala shrvana a nakon toga se oglasila i na društvenim mrežama potresnom objavom u kojoj je rekla kako je ostavljena praznih ruku i kako joj je Georgina davala snagu da krene dalje nakon smrti njenih sestara. I dok su je svi žalili i suosjećali sa njom poput bombe je odjeknula vijest da je Rulu privedena u policiji pod sumnjom da njene kćerke nisu umrle od bolesti nego da ih je ona otrovala.

Nad Georginom je izvršena obdukcija i ustanovljeno je da je u svom organizmu imala ketamin koji doovodi do smrti u roku od dvadesetak minuta. Policija saslušava i nekoliko osoba koje su bliske majci jer sumnjaju da su joj pomogle pri ubistvu. Tužilaštvo je podiglo optužnicu u kojoj se kaže da je dijete mučeno od strane rođene majke jer ketamin izaziva bolnu smrt.

Preporučujemo