EVO ZAŠTO SE GORDANA NIKAD NIJE RAZVELA OD MIROSLAVA ILIĆA: Oprostila mu opijanja, kafane i ljubavnicu – sve zbog OVOG!

0

Miroslav Ilić je pjevač narodne muzike koji iza sebe ima preko pola decenije dugu i uspješnu karijeru i uvijek su ga mnogi smatrali najvećim ogspodinom na estadi. Posljednjih par godina je njegov ugled poljuljan zbog sudskog procesa koji je povela njegova bivša ljubavnica Mirjana Antunović u namjeri da potvrdi da je on otac njenog sina Devina.

Miroslav na sve moguće načine izbjegava da da svoj uzorak DNK zbog čega ga mnogi osuđuju. On je u braku sa svojom suprugom Gordanom pedeset godina i u jednom intervjuu koji je dala ona je rekla kako je svi pitaju kako je mogla tolike godine da izdrži sa njim a da niko nije pitao kako je Miroslavu sa njom jer je i ona jako teška osoba.

Njegova karijera je počela nakon što je objavio pjesmu Voleo sam devojku iz grada kada je imao samo 22 godine i odmah je bilo jasno da je pred njim blistava karijera. Pjevač je jednom prilikom rekao kako njegova majka nije bila sretna što je on napustio fakultet i oženio se mlad. Gordana i on imaju dvoje djece sina Marka i kćerku Mariju a sada dane provode najradije u društvu svojih unuka.

Vrlo često je Miroslav bio i tema medija i kako je sam priznao za to je davao povoda jer je noći provodio u kafani i trošio pare nemilice a znao je kada popije i da se vsađa pa da se i potuče. Zbog toga je umalo došlo i do razvoda a onda je odlučio da prestane da pije. Gordana je cijelo vrijeme bila uz njega pa i kada je Mirjana podigla tužbu za dokazivanje očinstva. Ona je otkrila da su se njih dvoje uvijek svađali oko sitnica a da su ozbiljne stvari puno lakše riješavali. Pjevač je otvoreno priznao da je njegova žena gazda u kući i da sve bude kako ona kaže.